Groothandel

Al onze producten worden in-huis op authentieke wijze bereidt. Wij bieden de mogelijkheid om op aanvraag grote hoeveelheden of variaties op bestaande producten te leveren voor een scherpe prijs.

ONZE MOGELIJKHEDEN

Wij Staan Voor U Klaar


Claudia’s Delight is gevestigd in Rotterdam dat al sinds 2012 Zuid-Amerikaanse hapjes en dranken aan particulieren, ondernemingen en horeca levert.

Wij leveren u de beste Zuid-Amerikaanse producten, altijd vers, volgens afspraak en tegen een eerlijke prijs. Ook voor dranken, en andere producten voor uw horeca onderneming kunt u bij ons terecht. Wij leveren  meerdere keren per week in heel Nederland, waardoor u nooit bang hoeft te zijn om nee te moeten verkopen.

Doordat onze producten vers worden geproduceerd, bieden wij de mogelijkheid om op kleine en grote partijen variaties in de receptuur te leveren. Zo kunnen wij naast ons online te vinden assortiment bijvoorbeeld ook partijen veganistische of glutenvrije empanadas leveren.

Al onze producten worden verpakt geleverd met etiket.

Vanaf 100 stuks produceren we onze producten met vulling van uw receptuur!

koelkast

Interesse?


Bent u geïnteresseerd in onze producten voor uw  horeca onderneming of winkel? Neem dan via de onderstaande knop contact met ons op.