Vegan pasteitjes kopen

De vegan en vegetarische pasteitjes die u bij ons kunt kopen, staan garant voor een unieke smaakervaring dankzij de smaakvolle groente die erin verwerkt zijn. Onze vegan en vegetarische pasteitjes worden gemaakt volgens de authentieke recepten van onze familie die we hebben geperfectioneerd om de beste verhoudingen te krijgen. Of u nu kiest voor de empanada of de arepa, bij Claudia’s Delight kiest u voor ambachtelijk bereide producten met verse ingrediënten.

Papa Rellenes - Claudia's Delight

Alles volgens familierecept

Levering door heel het land

Voor particulieren en ondernemers

Heerlijke vegan pasteitjes kopen met een rijke groentevulling

Wilt u graag vegan of vegetarische pasteitjes kopen die gemaakt zijn met verse, smaakvolle groente? Bij Claudia’s Delight in Maassluis, vlak bij Rotterdam, hebben we een ruim assortiment met vega producten waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk hebben we verschillende pasteitjes beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van de krokante, Colombiaanse empanada? De hartige vulling in een krokant jasje maakt het een werkelijk unieke ervaring. Kies voor de queso-mango als u vegetarische pasteitjes wilt of kies ervoor om de vegetal te kopen als u een vegan variant wilt. Houdt u van Argentijnse smaken voor uw snacks? Deze staat bol van de unieke smaakcombinaties en is verkrijgbaar in verschillende vegan en vegetarische varianten. U ziet dat u genoeg keuze heeft als u vegan of vegetarische pasteitjes wilt kopen die gemaakt zijn met veel verse groente!

Bestel de lekkerste vegetarische pasteitjes online

Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij ons bestellingen plaatsen. In onze online shop kiest u eenvoudig welke vegan of vegetarische pasteitjes u wilt kopen. Deze pasteitjes op basis van groente zijn bovendien lang houdbaar dankzij onze professionele verpakkingen, dus het is mogelijk om een voorraad in te kopen. Vervolgens spreken we samen een levermoment af dat voor u uitkomt. Heeft u vragen of wilt u wellicht vegan of vegetarische pasteitjes kopen met een andere groentevulling? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 06 18 00 00 00 of als u een e-mail stuurt naar info@claudia.nl.