Colombiaanse empanadas in Rotterdam

Bent u op zoek naar de beste Colombiaanse empanadas die verkrijgbaar zijn in Rotterdam? Dan heeft u geluk! Claudia’s Delight uit Maassluis, vlak bij Rotterdam, maakt heerlijke Colombiaanse empanadas volgens authentiek recept. Daarbij leveren wij onze Zuid-Amerikaanse hapjes en snacks niet alleen in Rotterdam, maar kunt u ook in de rest van Nederland genieten van onze Colombiaanse empanadas.

Alles volgens familierecept

Levering door heel het land

Voor particulieren en ondernemers

De beste Colombiaanse empanadas in regio Rotterdam bestelt u bij ons!

De Colombiaanse empanadas die u bij ons bedrijf in de omgeving van Rotterdam kunt bestellen, zijn heerlijk krokant met een smaakvolle vulling van bijvoorbeeld rund, kip of groenten. De krokante buitenkant komt van het maïsmeel – dit doen we op de buitenkant voordat we de empanada bakken of frituren. Dit is hét verschil met de Argentijnse empanadas, deze zijn namelijk minder krokant. Onze producten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als voor ondernemers, zodat iedereen kan genieten van het beste uit Colombia!

Plaats nu uw bestelling

Wilt u thuis in Rotterdam genieten van heerlijke Colombiaanse empanadas of wilt u ze voor uw bedrijf bestellen tijdens een aanbieding? Via onze online shop kunt u al onze Zuid-Amerikaanse delicatessen bestellen, dan komen wij ze graag bij u leveren. Voor meer informatie over onze producten of uw bestelling kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 06 18 00 00 00 of stuur een e-mail naar info@claudia.nl.