Vega empanadas kopen

Bent u op zoek naar smaakvolle vega empanadas om te kopen? Wilt u graag vegetarische mogelijkheden aanbieden in uw restaurant of bent u wellicht zelf vegan? Wat de reden ook is voor het kopen van vega en vegan empanadas op basis van groente, bij Claudia’s Delight hebben we een ruim assortiment met vegetarische producten om te bestellen. Al onze producten worden gemaakt volgens een authentiek familierecept dat we hebben geperfectioneerd. Van de empanadas tot de vegetarische pasteitjes die u bij ons kunt bestellen. De smaken van Zuid-Amerika komen u zo tegemoet!

Alles volgens familierecept

Levering door heel het land

Voor particulieren en ondernemers

De lekkerste vega empanadas met veel groente erin kopen voor vegetarische en vegan eters!

Claudia’s Delight is gevestigd in Maassluis, nabij Rotterdam, en staat klaar voor zowel particulieren als ondernemers. Wij willen graag dat iedereen kan genieten van onze authentieke smaken. Daarom is het niet alleen mogelijk om onze vegan empanadas te kopen als particulier, maar ook ondernemers kunnen de vegetarische/vega producten op basis van groente bestellen voor op het menu. Uw gasten zullen blij verrast zijn met de smakelijke empanadas, die we bovendien zowel in de Argentijnse variant aanbieden als in de krokante, Colombiaanse variant. Dankzij onze professionele verpakkingen zijn de vegetarische empanadas die u bij ons kunt bestellen goed houdbaar. U kunt dus zonder zorgen in een keer een voorraad inkopen!

Ontdek al onze verschillende variaties met een proefbox

Bent u benieuwd welke vegetarische empanadas u bij ons kunt bestellen of wilt u andere vega hapjes op basis van groente kopen? Als u een keer onze vega producten wilt proberen, dan raden we aan om een van onze proefboxen te bestellen! De proefboxen zijn perfect voor de liefhebbers van Zuid-Amerikaans eten. Bent u vegan en wilt u dus enkel empanadas of andere snacks kopen op basis van groente, dan is het mogelijk om vegetarische en vegan empanadas bij ons te bestellen! Daarnaast hebben we ook heerlijke vegan pasteitjes met een rijke vulling.

Plaats eenvoudig uw bestelling in de online shop

Weet u al precies welke vega of vegan empanadas u wilt kopen of bent u op zoek naar een variant met uw favoriete groente erin? Bestellen kan eenvoudig via de online shop van Claudia’s Delight, maar u bent natuurlijk ook welkom om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder als u belt naar 06 18 00 00 00 of een e-mail stuurt naar info@claudia.nl.