Colombiaanse hapjes kopen

Bent u op zoek naar de lekkerste Colombiaanse hapjes en snacks die u in de buurt van Rotterdam kunt kopen? Of bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van Colombiaanse delicatessen voor uw bedrijf? Bij Claudia’s Delight hebben we een assortiment met verschillende lekkernijen om van te smullen.

Alles volgens familierecept

Levering door heel het land

Voor particulieren en ondernemers

Heerlijke Colombiaanse hapjes en snacks kopen bij het beste bedrijf in regio Rotterdam

Van Colombiaanse empanadas met een krokante buitenkant tot smaakvolle pasteitjes met een rijke vulling – bij ons bedrijf vlak bij Rotterdam kunt u de lekkerste Colombiaanse hapjes en snacks kopen. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook buñuelo’s – deze smaakvolle, gefrituurde kaasballetjes zijn een ware favoriet onder vele Colombianen en ook zeker van ons! Het is een heerlijke snack waar uw gasten op het terras van smullen of waar u bij een feestje uw familie heel blij mee maakt. Al onze producten worden volgens authentiek familierecept geproduceerd met verse ingrediënten. Bij ons vindt u dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen! Bovendien hebben we er met onze professionele verpakkingen voor gezorgd dat de houdbaarheid van de producten zo lang mogelijk is. Zo kunt u onze diepgevroren producten tot wel 3 maanden bewaren bij -18 graden!

Eenvoudig een bestelling plaatsen via de online shop

Natuurlijk hebben we er bij Claudia’s Delight voor gezorgd dat we vanuit Maassluis naar iedere locatie in Nederland onze Colombiaanse hapjes en snacks leveren – u kunt ze dus ook kopen als u in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam woont of een bedrijf heeft. Via de online shop is het heel eenvoudig om de Zuid-Amerikaanse delicatessen te bestellen. Of u nu heerlijke Colombiaanse hapjes en snacks wilt kopen voor uw restaurant in Rotterdam of u elders in Nederland op de bank wilt genieten met een van onze proefboxen – wij staan voor u klaar. Lukt het niet om online een bestelling te plaatsen of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 18 00 00 00 of stuur een e-mail naar info@claudia.nl.